
Kaasbeignets
Kaasbeignets
Recept
500 g | Super Mosca | |
500 g | kwark | |
100 g | boter | |
100 g | ei |
Vulling
200 g | Quichexpress | |
300 g | water | |
100 g | geraspte kaas | |
100 g | blauwe kaas | |
8 g | mosterd | |
2 g | bakkerszout | |
2 g | bouillonpoeder | |
1 g | peper |
Decoratie
175 g | geraspte kaas (5 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 1,5 mm.
Met de bovenkant van een gekartelde steker een indruk geven op de deegplak.
De plak licht bevochtigen met water.
20 gram vulling opbrengen en een plak erover leggen.
Goed aandrukken, uitsteken en op platen zetten.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met geraspte kaas.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230/210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Uitkomst 35 stuks