![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Krentenbollen met Korent Goud
Krentenbollen met Korent Goud
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.000 g | 60 % | water | |
2.500 g | 25 % | Korent Goud |
Vulling
11.000 g | 110 % | zuidvruchten |
![Krentenbollen met Korent Goud](https://www.zeelandia.nl/recepten/krentenbollen-met-korent-goud/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 2000 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 458 broodjes.