

Krentenbollen met Parade Oliebol Goud
Krentenbollen met Parade Oliebol Goud
Recept
5.000 g | 50 % | Parade Oliebol Goud * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
100 g | 1 % | bakkerszout | |
5.600 g | 56 % | water | |
1.500 g | 15 % | Korent Ambacht |
* Parade Oliebol Goud bevat zout!
Vulling
10.000 g | 100 % | zuidvruchten |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 400 stuks
Van dit recept is ook krentenbrood te maken.