Krentenbollen met Parade Oliebol Krokant
Krentenbollen met Parade Oliebol Krokant
Recept
500 g | 50 % | Parade Oliebol Krokant | } 100% |
500 g | 50 % | tarwebloem | } |
100 g | 10 % | gist | |
10 g | 1 % | bakkerszout | |
560 g | 56 % | water | |
150 g | 15 % | Korent Ambacht |
Vulling
1.000 g | 100 % | zuidvruchten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1900 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met ei.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 43 bollen.
Van dit recept is ook krentenbrood te maken.