
Krokant Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren
Krokant Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix VikornVolkoren * | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorenmeel | } |
400 g | 4 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
300 g | 3 % | Jung Combimalz GOLD |
* Panomix VikornVolkoren bevat zout!
Decoratie
1.128 g | Deco VikornVolkoren (4 g per stuk) | ||
1.410 g | Zonnebloempitten (5 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen niet opbollen.
Decoreer de bovenkant met Deco VikornVolkoren en de onderkant met Zonnebloempitten.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 282 stuks