Recepten

Krokant Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren

Recept

5.000 g 50 % Panomix VikornVolkoren * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
400 g 4 % gist
5.400 g 54 % water
300 g 3 % Combimalz GOLD

* Panomix VikornVolkoren bevat zout!

Decoratie

1.128 g   Deco VikornVolkoren (4 g per stuk)
1.410 g   Zonnebloempitten (5 g per stuk)
Krokant Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen niet opbollen.
Decoreer de bovenkant met Deco VikornVolkoren en de onderkant met Zonnebloempitten.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 282 stuks