Recepten

Krokante Vikorntjes met Panomix Vikorn

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vikorn * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
500 g 5 % gist
5.600 g 56 % water

* Panomix Vikorn bevat zout!

Decoratie

550 g   Decoratiegries
Krokante Vikorntjes met Panomix Vikorn

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Decoreren met Decoratiegries.
Verdelen niet opbollen.
Narijs 80 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 275 stuks

NB. Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van Vikorn ongeldig maken.