
Lemon Cheesecake Bites
Lemon Cheesecake Bites
Bodem
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
500 g | roomkaas | |
300 g | Baked Cheesecake | |
250 g | ei | |
250 g | water | |
175 g | eiwit |
Vulling
300 g | Fruitful Lemon |
Recept 2
450 g | Fantasy Lemon Cake | |
165 g | ei | |
150 g | boter | |
40 g | water |
Decoratie
300 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Afwerking
25 g | Mont Blanc |

Werkwijze
De kartonnen bakvorm plaatcake (38 x 28 cm) bekleden met het hardewenerdeeg.Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg het ei, eiwit en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk het beslag op het hardewenerdeeg.
Spuit de Fruitful Lemon in spiralen over het cheesecake beslag.
Draai vervolgens het Fantasy Lemon cakebeslag aan.
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Gebruik zachte boter.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst aan te krabben voor het uitscheppen.
Verdeel het cakebeslag voorzichtig over de cheesecake met een spuitzak en overstrooi met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 55 minuten, eventueel de laatste 15 min met de schuif open bakken.
Na het afkoelen decoreren met Mont Blanc en snijden in gewenste maat.