Recepten

Lemon Curd met Quarqy

Fonceerdeeg

400 g   Hardewenerdeeg met Kanopoeder

Recept

1.750 g   Fantasy QuarQy Cake
450 g   ei
450 g   kwark
225 g   water
225 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

400 g   Fruitful Lemon Cream

Decoratie

200 g   Kruimeldeeg met Kanomix
200 g   Paletta Spray Neutraal
Lemon Curd met Quarqy

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de bodem van 2 Bakvormen plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenrdeeg.

Fantasy QuarQy Cake mengen met ei, kwark, water en Muffinolie grurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Het beslag over het hardewenerdeeg verdelen.
Vulling Fruitful Lemon Cream regelmatig over het beslag verdelen.
Overstrooien met kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten

Afwerken met afdekgelei.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 2 bakvorm (70 stuks)