
Lemon Curd met Quarqy
Lemon Curd met Quarqy
Fonceerdeeg
400 g | Hardewenerdeeg met Kanopoeder |
Recept
1.750 g | Fantasy QuarQy Cake | |
450 g | ei | |
450 g | kwark | |
225 g | water | |
225 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
400 g | Fruitful Lemon Cream |
Decoratie
200 g | Kruimeldeeg met Kanomix | |
200 g | Paletta Spray Neutraal |

Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.Fonceer de bodem van 2 Bakvormen plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenrdeeg.
Fantasy QuarQy Cake mengen met ei, kwark, water en Muffinolie grurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Het beslag over het hardewenerdeeg verdelen.
Vulling Fruitful Lemon Cream regelmatig over het beslag verdelen.
Overstrooien met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten
Afwerken met afdekgelei.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 2 bakvorm (70 stuks)