

Lemon Pie met Lemon Cream
Lemon Pie met Lemon Cream
Bodem
1.400 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
1.000 g | water | |
400 g | Maestro Creme Vanille | |
400 g | slagroom | |
100 g | suiker | |
5 g | Wigo Aroma Vanille |
-
100 g | ei |
Vulling 2
150 g | Fruitful Lemon Cream |
Vulling 3
1.000 g | Gele room met Maestro Creme Vanille | |
25 g | Zeesan Lemon | |
500 g | slagroom |
Afwerking
1.400 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Decoratie
150 g | Fruitful Lemon Cream |

Werkwijze
Fonceer taartpannen (doorsnede 15 cm bij 3 cm hoog) met 4 mm hardewener deeg.Maestro Creme Vanille en suiker mengen met water.
Nadat de poeder is gemengd, slagroom, ei en Wigo Aroma Vanille toevoegen.
Met de draadgard ca. 3 minuten in de hoogste versnelling kloppen tot een gladde room is verkregen.
Vul iedere taartpan met 150 gram room.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 20-25 minuten.
Wees voorzichtig bij het uit de oven halen, de vulling is dan nog vrij vloeibaar.
Laten afkoelen en eventueel invriezen.
Zet een spiraal Fruitful Lemon Cream op de gebakken bodem.
Klop de slagroom en meng deze met de gele room en de Zeesan Lemon.
Strijk dit over de Lemon Cream. Werk de vlaai af met Flambeé schuim en decoreer met dopjes Fruitful Lemon Cream.
Uitkomst 10 stuks