
Luxe Lunchbroodje
Luxe Lunchbroodje
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Toscane Licht * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
5.000 g | 50 % | water | |
600 g | 6 % | Exakt Ambacht | |
400 g | 4 % | gedroogde gefruite uitjes | |
400 g | 4 % | pesto |
* Panomix Toscane bevat zout!
Decoratie
900 g | geraspte oude kaas | ||
150 g | Decor Maanzaad Blauw | ||
300 g | Decor Sesamzaad | ||
60 g | kummel | ||
35 g | zeezout | ||
25 g | paprikapoeder | ||
5 g | peper |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met een mengsel van de decoratie (5 gram per stuk).
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd ca. 8 minuten.
Uitkomst 285 stuks