
Macaron meets vegetable
Macaron meets vegetable
Recept 1
1.000 g | Macaronmix Amandel | |
180 g | water | |
10 g | oranje kleurstof * |
* Gebruik Paars voor de Biet en Rood voor de Paprika
Recept 2
350 g | Arabesque Blanc 29 | |
95 g | slagroom | |
18 g | glucosestroop | |
410 g | boter |
Vulling
400 g | Fruitful Pumpkin * |
* te vervanger door Plantiful Rode Biet of Plantiful Paprika

Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in 1e versnelling met vlindergard.Spuit doppen van ongeveer 12 gram op een bakplaat met siliconenmat.
Na het opspuiten minimaal 1 uur laten drogen, tot er een huidje is gevormd.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).
Kook de slagroom met de glucosestroop en 25% van de boter, voeg de Arabesque Blanc 29 toe en roer glad.
Laat afkoelen, draai de rest van de boter luchtig en voeg de afgekoelde Ganache toe.
Spuit een dubbele ring van 10 gram boterganache op een macaron en vul het midden met Fruitful-vulling.
Dek af met een andere macaron.
Eventueel de macarons afbrushen in dezelfde kleur als de macaron.
Uitkomst 49 stuks