Madeleine Surprise (vegan)
Madeleine Surprise (vegan)
Recept
| 1.000 g | Banketmix PB | |
| 100 g | patent tarwebloem | |
| 600 g | sojamelk | |
| 300 g | Muffinolie * | |
| 40 g | Sinaasappelrasp | |
| 200 g | Wigo Compound Sinas |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
| 600 g | Fruitful Orange Cream |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Vul de madeleinevormen met ca. 25 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C. Niet op de vloer bakken.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 12 minuten.
Injecteren met Fruitful Orange Cream.
Uitkomst 85 stuks