
Mallow IJsjes
Mallow IJsjes
Recept
1.000 g | Mallow | |
200 g | water * |
* 100°C.
Decoratie
200 g | Dip Cerise * |
* of een van de andere Dip smaken.
Bodem
30 st | ijsbakjes (1 st per stuk) |

Werkwijze
Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.
Meng de Mallow en het water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa schuimig begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de machine. Soortelijk gewicht ca. 300 g/l.
Spuit de Mallow in de ijsbakjes en koel het geheel.
De ijsjes doorhalen met diversen soorten Dip van ca. 28-30°C
Decoreer de ijsjes naar wens, bijvoorbeeld met pajets, discodip, chocoladeparels, streepjes Dip etc.
Uitkomst 30 stuks (bij een vulling van 40 gram Mallow)