Recepten

Mallow Muffins Rood Fruit

Recept

1.000 g   Royal Muffin
450 g   water
400 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

300 g   Fruitful Red Fruit

Afwerking

600 g   Mallow Schuim

Decoratie

600 g   Dip Cerise
120 g   Arabesque Blanc 29
Mallow Muffins Rood Fruit

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Schep of spuit 30 gram beslag in de muffintray.
Spuit een dopje Fruitful Red Fruit op het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Als de muffins zijn afgekoeld, de Mallow opspuiten met gladde of kartelspuit.
Doorhalen met Dip Cerise, afspritsen met Arabesque Blanc 29.

Uitkomst 60 stuks