![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Mango Pistache Vegan met V-GO! Vegan Cake
Mango Pistache Vegan met V-GO! Vegan Cake
Fonceerdeeg
750 g | Hardewenerdeeg met V-Go! Vegan Cake |
Recept
1.200 g | V-GO! Vegan Cake | |
650 g | water | |
360 g | Muffinolie * | |
180 g | Wigo Compound Pistache ** |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
** Eventueel kleuren naar behoefte.
Recept 2
2.340 g | Fruitful Mango HI | |
235 g | Zeesan Neutral V |
Afwerking
250 g | Paletta Spray Neutraal |
![Mango Pistache Vegan met V-GO! Vegan Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/mango-pistache-vegan-met-v-go-vegan-cake/@@images/image-400-519c32ccf88e1754264bec5bef15b5e5.jpeg)
Werkwijze
Fonceer het Banketframe met hardewenerdeeg, dikte 3 mm.Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling en verdeel het beslag over het gebakken hardewenerdeeg.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Maak de Fruitful Mango HI aan met Zeesan Neutral V en verdeel over de gebakken pistachecake en vries in.
Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met pistachenoten.
Uitkomst 77 stuks