Recepten

Mango Pistache Vegan met V-GO! Vegan Cake

Fonceerdeeg

750 g   Hardewenerdeeg met V-Go Vegan Cake

Recept

1.200 g   V-GO! Vegan Cake
650 g   water
360 g   Muffinolie *
180 g   Wigo Compound Pistache **

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
** Eventueel kleuren naar behoefte.

Recept 2

2.340 g   Fruitful Mango HI
235 g   Zeesan Neutral V

Afwerking

250 g   Paletta Spray Neutraal
Mango Pistache Vegan met V-GO! Vegan Cake

Werkwijze

Fonceer het Banketframe met hardewenerdeeg, dikte 3 mm.

Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.

Meng de ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling en verdeel het beslag over het gebakken hardewenerdeeg.

Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Maak de Fruitful Mango HI aan met Zeesan Neutral V en verdeel over de gebakken pistachecake en vries in.

Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met pistachenoten.

Uitkomst 77 stuks