Recepten

Maro Marsepein Bonbonnekes

Recept 1

2.300 g   Maro 1:1,5 Vorm
50 g   Pajets Chocolade

Recept 2

1.000 g   Maro 1:1,5 Vorm
60 g   Wigo Compound Caramel

Afwerking

250 g   Arabesque Lait 34

Decoratie

500 g   Dip Choco Licht
Maro Marsepein Bonbonnekes

Werkwijze

Meng de ingrediënten van recept 1 en rol 2 plakken uit tot een dikte van 5 mm.
Meng de ingrediënten van recept 2 en rol uit tot een dikte van 6 mm.

Plak de plakken marsepein op elkaar met wat water.
Breng een dun laagje Arabesque Lait 34 aan op de onderkant.
Draai de Dip Choco Licht op met een vlindergard tot een luchtige massa en breng een dun laagje aan op de bovenkant van de marsepein.

Plaats dit even in de koeling voor het snijden.
Snijd in stukjes van 5 x 1,5 cm.

Uitkomst 200 stuks