
Maro Marsepein Bonbonnekes
Maro Marsepein Bonbonnekes
Recept 1
2.300 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
50 g | Pajets Chocolade |
Recept 2
1.000 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
60 g | Wigo Compound Caramel |
Afwerking
250 g | Arabesque Lait 34 |
Decoratie
500 g | Dip Choco Licht |

Werkwijze
Meng de ingrediënten van recept 1 en rol 2 plakken uit tot een dikte van 5 mm.Meng de ingrediënten van recept 2 en rol uit tot een dikte van 6 mm.
Plak de plakken marsepein op elkaar met wat water.
Breng een dun laagje Arabesque Lait 34 aan op de onderkant.
Draai de Dip Choco Licht op met een vlindergard tot een luchtige massa en breng een dun laagje aan op de bovenkant van de marsepein.
Plaats dit even in de koeling voor het snijden.
Snijd in stukjes van 5 x 1,5 cm.
Uitkomst 200 stuks