Recept
1.000 g
|
|
Hartige Fonceer |
400 g
|
|
boter of margarine |
225 g
|
|
water |
Vulling
480 g
|
|
Quichexpress |
1.200 g
|
|
water |
24 g
|
|
bouillonpoeder |
16 g
|
|
bakkerszout |
4 g
|
|
peper |
Vulling 2
400 g
|
|
geraspte kaas |
280 g
|
|
spek |
280 g
|
|
ham |
200 g
|
|
uien |
160 g
|
|
paprika |
320 g
|
|
champignons |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen en kneed ze met de haak tot een soepel en homogeen deeg.
Deeg iets rust geven.
Uitrollen op 1,5 - 2 mm dikte.
Vorm van 10 cm doorsnede fonceren.
De Quichexpress mengen met de helft van het water, de andere helft geleidelijk toevoegen met bouillonpoeder, zout en peper.
Vervolgens 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
De aangemaakte quichexpress mengen met de vulling 2.
De cupjes vullen met 60 gram quichvulling.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20-25 minuten.
Uitkomst 54 stuks.