Recept
10.000 g
|
100 %
|
volkorenmeel |
|
3.000 g
|
30 %
|
Muesli 30 MZ * |
|
1.000 g
|
10 %
|
gist |
|
6.600 g
|
66 %
|
water |
|
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
4.000 g
|
40 %
|
Muesli Melange |
|
6.000 g
|
60 %
|
rozijnen |
|
Afwerking
940 g
|
|
Ovex Liquide (2 g per stuk) |
|
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 1950 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met Havervlokken.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 14 minuten.
Uitkomst 470 stuks
Voor meer volume kan het volkorenmeel gedeeltelijk door bloem vervangen worden.