Recepten

Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ

Recept

3.750 g 37.5 % bloem } 100%
3.750 g 37.5 % volkorenmeel }
2.500 g 25 % Multikorn Ambacht 25 MZ * }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water

* Multikorn Ambacht 25 MZ bevat zout!

Decoratie

510 g   Decor Classic Mix
Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 45 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 45 minuten.

Voor voorgebakken brood
Baktijd 10 minuten korter.
Oventemperatuur 240°C.

Uitkomst 17 stuks