![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ
Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ
Recept
3.750 g | 37.5 % | bloem | } 100% |
3.750 g | 37.5 % | volkorenmeel | } |
2.500 g | 25 % | Multikorn Ambacht 25 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Multikorn Ambacht 25 MZ bevat zout!
Decoratie
510 g | Decor Classic Mix |
![Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ](https://www.zeelandia.nl/recepten/multikorn-met-multikorn-ambacht-25-mz/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 45 minuten.
Voor voorgebakken brood
Baktijd 10 minuten korter.
Oventemperatuur 240°C.
Uitkomst 17 stuks