Recepten

Nacho Vloer

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Panoplus Nacho }
300 g 3 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.200 g 52 % water
300 g 3 % Gamma Extra

Decoratie

350 g   Decoratie-Mais (10 g per stuk)
350 g   geraspte kaas (10 g per stuk)

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en decoreren met een mengsel van Decoratie-Mais en geraspte kaas.
2 x insnijden.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 30 minuten.

Uitkomst 35 stuks