
Oat Bran Oliebollen (doseermachine)
Oat Bran Oliebollen (doseermachine)
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Oat Bran * | |
800 g | 8 % | gist | |
9.000 g | 90 % | water | |
500 g | 5 % | ei | |
1.000 g | 10 % | Maestro Boterstol | |
100 g | 1 % | Protea |
* Panovite Oat Bran bevat zout!
Vulling
4.000 g | 40 % | rozijnen | |
1.000 g | 10 % | krenten |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een beslag maken.In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling
en 3 minuten in de 3e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Vervolgens 35 minuten laten rijzen.
Daarna starten met doseren en bakken.
Olietemperatuur 180°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 330 oliebollen van 80 gram