
O'life Pide
O'life Pide
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix O'life * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
6.800 g | 68 % | water |
* Panomix O'life bevat zout!
Vulling
1.000 g | 10 % | zwarte olijven |
Decoratie
245 g | Decoratiegries |

Werkwijze
Kneed een vrij stevig deeg met 55% water.
Voeg, als het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Het deeg goed afkneden.
Zwarte olijfstukjes doordraaien.
Deegtemperatuur 28°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 480 of 240 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Platdrukken en decoreren met Decoratiegries.
Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.
Narijs 40 minuten.
Indrukken met de O'lifesteker.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 75 stuks (240 gram).