
O'life Piquanté Pepper Calzone
O'life Piquanté Pepper Calzone
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix O'life * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water |
* Panomix O'life bevat zout!
Vulling
900 g | 9 % | mosterd | |
700 g | 7 % | peppadew (zoete peppers) | |
1.400 g | 14 % | zwarte olijven (gesneden) | |
1.700 g | 17 % | fetakaas | |
1.700 g | 17 % | geraspte kaas |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Voorrijs 60 minuten.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Deeg uitrollen tot 50 x 15 cm.
In het midden van het deeg de mosterd aanbrengen.
Hierover de pepers, olijven en fetakaas verdelen,
als laatste bestrooien met de geraspte kaas.
Rand nat maken, dubbelvouwen en op platen zetten.
Narijs 50 minuten.
Decoreren met roggebloem en kruislings insnijden (niet te diep).
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 35 stuks.