Recepten

Oogstcakeje

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanopoeder
400 g   Renetta Appelspijs

Recept

1.500 g   Vero Boerencake Koppig
540 g   water

Vulling

1.500 g   appelen
800 g   Perla Amandelpan

Decoratie

60 g   Calif. Amandel Schaafsel
300 g   Paletta Spray Abrikoos
Oogstcakeje

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg en bestrijk deze met Renetta Appelspijs.
Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Dit beslag over de Renetta Appelspijs verdelen.
De appelen in dunne plakjes snijden en over het cakebeslag verdelen.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken de Amandelpan in een ruitdecor opspuiten en in een hete oven afschroeien.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 12 cakejesvan 10 x 20 cm.

Na afkoelen afgeleren met Paletta Spray Abrikoos en bestrooien met Amandel Schaafsel en in de gewenste grootte snijden.