
Oogstcakeje
Oogstcakeje
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanopoeder | |
400 g | Renetta Appelspijs |
Recept
1.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
540 g | water |
Vulling
1.500 g | appelen | |
800 g | Perla Amandelpan |
Decoratie
60 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
300 g | Paletta Spray Abrikoos |

Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg en bestrijk deze met Renetta Appelspijs.Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Dit beslag over de Renetta Appelspijs verdelen.
De appelen in dunne plakjes snijden en over het cakebeslag verdelen.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken de Amandelpan in een ruitdecor opspuiten en in een hete oven afschroeien.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 12 cakejesvan 10 x 20 cm.
Na afkoelen afgeleren met Paletta Spray Abrikoos en bestrooien met Amandel Schaafsel en in de gewenste grootte snijden.