
Orange Chai Pie
Orange Chai Pie
Fonceerdeeg
3.600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.750 g | Fantasy Chai Cake | |
750 g | ei | |
700 g | gesmolten boter | |
350 g | water |
Vulling
1.800 g | Fruitful Orange Cream |
Bavaroise
600 g | Zeesan Neutraal | |
700 g | Arabesque Blanc 29 | |
800 g | water | |
3.000 g | slagroom | |
30 g | Koekkruiden Orenta |
Decoratie
400 g | Paletta Spray Neutraal | |
1.200 g | slagroom | |
280 g | choco decor |

Werkwijze
Fonceer de vlaaipannen van 26 cm doorsnede met hardewenerdeeg (dikte 3 mm).Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Vul de vlaaipannen met 290 gram beslag.
Spuit hierop een spiraal (150 gram) Fruitful Orange Cream.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 20-25 minuten.
Meng de Orenta Koekkruiden met kokend water en lost daarna de Arabesque Blanc 29 erin op.
Laat afkoelen tot ca. 35°C, voeg dan de Zeesan Neutraal toe en meng tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeslagen erdoor.
Strijk 400 gram bavaroise bol op de vlaai.
Invriezen en daarna licht poederen met Orenta Koekkruiden en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met slagroom en chocolade krullen.
Uitkomst 12 stuks