Recepten

Orange Mallow Brownietaartje met Mallow

Bodem

1.500 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

2.100 g   American Brownie
525 g   water
175 g   boter
20 g   geraspte sinaasappelschil

Recept 2

700 g   Choco-Kruimeldeeg met Minuta VV

Recept 3

1.000 g   Mallow
200 g   water *

* 100°C.

Decoratie

45 g   geraspte sinaasappelschil

Afwerking

200 g   Paletta Spray Neutraal
Orange Mallow Brownietaartje met Mallow

Werkwijze

Meng alle grondstoffen uit recept 1 gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Fonceer de vlaaipan, doorsnede 20 cm en vul deze met 280 gram beslag.
De bovenzijde afwerken met 70 gram choco-kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.

Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).
Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.

Meng de Mallow met water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa wit (schuimig) begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 minuten.

Schep 120 gram Mallowschuim op ieder taartje en verdeel dit grof.
Flambeer de bovenzijde en decoreer met geraspte sinaasappelschil.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 10 stuks