Bodem
1.500 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
2.100 g
|
|
American Brownie |
525 g
|
|
water |
175 g
|
|
boter |
20 g
|
|
geraspte sinaasappelschil |
Recept 2
700 g
|
|
Choco-Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept 3
1.000 g
|
|
Mallow |
200 g
|
|
water * |
* 100°C.
Decoratie
45 g
|
|
geraspte sinaasappelschil |
Afwerking
200 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen uit recept 1 gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Fonceer de vlaaipan, doorsnede 20 cm en vul deze met 280 gram beslag.
De bovenzijde afwerken met 70 gram choco-kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).
Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.
Meng de Mallow met water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa wit (schuimig) begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 minuten.
Schep 120 gram Mallowschuim op ieder taartje en verdeel dit grof.
Flambeer de bovenzijde en decoreer met geraspte sinaasappelschil.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 10 stuks