Fonceerdeeg
2.000 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
480 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Recept
1.000 g
|
|
Maestro Moscovisch |
800 g
|
|
ei |
100 g
|
|
water |
25 g
|
|
Citroenrasp |
Vulling
3.000 g
|
|
Amaretto Bavaroise met Zeesan Neutraal |
Afwerking
720 g
|
|
Roll Decor |
60 g
|
|
Dip Sinas |
Decoratie
72 st
|
|
sinaasappelschijfje |
1.500 g
|
|
slagroom |
Werkwijze
Maestro Moscovisch, ei, water en Citroenrasp mengen en 10 minuten in de hoogste en 2 minuten in de laagste versnelling opkloppen.
Soortelijkgewicht 350 gram/liter.
Taart van 18 cm doorsnede (2,5 cm hoog) fonceren met hardewenerdeeg.
Bestrijken 40 gram Fruitful Apricot Jam en afvullen met 150 gram kapselbeslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen een vulling van Amaretto Bavaroise aanbrengen.
Het voetbalmotief met Dip Sinas op de Roll Decor aanbrengen.
De taart bekleden met Roll Decor.
Decoreren met slagroom en sinaasappelschijfjes.
Uitkomst 12 stuks.