Recepten

Oranje Baltaart

Fonceerdeeg

2.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
480 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

1.000 g   Maestro Moscovisch
800 g   ei
100 g   water
25 g   Citroenrasp

Vulling

3.000 g   Amaretto Bavaroise met Zeesan Neutraal

Afwerking

720 g   Roll Decor
60 g   Dip Sinas

Decoratie

72 st   sinaasappelschijfje
1.500 g   slagroom
Oranje Baltaart

Werkwijze

Maestro Moscovisch, ei, water en Citroenrasp mengen en 10 minuten in de hoogste en 2 minuten in de laagste versnelling opkloppen.
Soortelijkgewicht 350 gram/liter.

Taart van 18 cm doorsnede (2,5 cm hoog) fonceren met hardewenerdeeg.
Bestrijken 40 gram Fruitful Apricot Jam en afvullen met 150 gram kapselbeslag.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen een vulling van Amaretto Bavaroise aanbrengen.
Het voetbalmotief met Dip Sinas op de Roll Decor aanbrengen.
De taart bekleden met Roll Decor.
Decoreren met slagroom en sinaasappelschijfjes.

Uitkomst 12 stuks.