
Oranje Zoenen met Mallow
Oranje Zoenen met Mallow
Bodem
80 st | hardewenerbakjes |
Vulling
240 g | Fruitful Orange Cream |
Recept
1.000 g | Mallow | |
200 g | water * |
* 100°C.
Afwerking
560 g | Dip Sinas |
Decoratie
80 g | Arabesque Blanc 29 |

Werkwijze
Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.
De hardewenerbakjes met een doorsnede van 5 cm eventueel coaten met (spuit) chocolade.
Spuit een dopje Fruitful Orange Cream in het Hardewenerbakje.
Meng de Mallow met water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa wit (schuimig) begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de machine. Soortelijk gewicht ca. 300 g/l.
Spuit op de hardewenerbakjes een dop Mallow, ca. 16 gram.
Plaats het geheel in de koelkast en laat het minimaal 1 uur geleren.
Verwarm de Dip Sinas tot ca. 35°C.
Doorhalen en afwerken met streepjes Arabesque.
Uitkomst 80 stuks