Recepten

Oranje Zoenen met Mallow

Bodem

80 st   hardewenerbakjes

Vulling

240 g   Fruitful Orange Cream

Recept

1.000 g   Mallow
200 g   water *

* 100°C.

Afwerking

560 g   Dip Sinas

Decoratie

80 g   Arabesque Blanc 29
Oranje Zoenen met Mallow

Werkwijze

Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).
Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.

De hardewenerbakjes met een doorsnede van 5 cm eventueel coaten met (spuit) chocolade.
Spuit een dopje Fruitful Orange Cream in het Hardewenerbakje.

Meng de Mallow met water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa wit (schuimig) begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de machine. Soortelijk gewicht ca. 300 g/l.

Spuit op de hardewenerbakjes een dop Mallow, ca. 16 gram.
Plaats het geheel in de koelkast en laat het minimaal 1 uur geleren.

Verwarm de Dip Sinas tot ca. 35°C.
Doorhalen en afwerken met streepjes Arabesque.

Uitkomst 80 stuks