
Panterbrood
Panterbrood
Recept
10.000 g | 100 % | Panda Volkoren 100 MZ | |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water |
Decoratie
855 g | Tijgerpap met Tijgermix (45 g per stuk) | ||
475 g | Decor Maanzaad Blauw (25 g per stuk) * |
* of Decoratiegries

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname minimaal 10 minuten in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 810 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Opmaken, dopen in de tijgerpap en vervolgens in de Decor Classic Mix drukken.
Narijs 70 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 19 stuks