Recepten

Pisang Piece of Cake

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
350 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

600 g   Rolbeslag met Moscalux

Vulling

350 g   Zeesan Banana
450 g   water
1.800 g   slagroom

Vulling 2

500 g   Zeesan Curd/Yoghurt
1.000 g   water
1.000 g   slagroom

Afwerking

300 g   Trempeerlikeur met Gel
300 g   Paletta Mix NTR
Pisang Piece of Cake

Werkwijze

Kapsel met Moscalux voor 2 plakken van 60 x 40 cm.

Een plak 60 x 40 cm hardewener instrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Hierop een dunne plak kapsel.
  
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor, doe hetzelfde met Zeesan Banana, eventueel iets Citroengeel toevoegen.
Deze twee bavaroises om en om over de kapselplak verdelen.
De tweede plak kapsel aanbrengen en tremperen met banaantrempeer.
Afvullen met de rest van bavaroises, glad afstrijken.
Koelen en vriezen.

Afwerking:
Met de Paletta Mix een mooie spiegel aanbrengen.
In de gewenste grootte snijden.
Decoreren met chocoladegolfjes, een klein bolletje botercrème en een groen blaadje, bijvoorbeeld een ananasblad.