
Pisang Piece of Cake
Pisang Piece of Cake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
350 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g | Rolbeslag met Moscalux |
Vulling
350 g | Zeesan Banana | |
450 g | water | |
1.800 g | slagroom |
Vulling 2
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
300 g | Trempeerlikeur met Gel | |
300 g | Paletta Mix NTR |

Werkwijze
Kapsel met Moscalux voor 2 plakken van 60 x 40 cm.Een plak 60 x 40 cm hardewener instrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Hierop een dunne plak kapsel.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor, doe hetzelfde met Zeesan Banana, eventueel iets Citroengeel toevoegen.
Deze twee bavaroises om en om over de kapselplak verdelen.
De tweede plak kapsel aanbrengen en tremperen met banaantrempeer.
Afvullen met de rest van bavaroises, glad afstrijken.
Koelen en vriezen.
Afwerking:
Met de Paletta Mix een mooie spiegel aanbrengen.
In de gewenste grootte snijden.
Decoreren met chocoladegolfjes, een klein bolletje botercrème en een groen blaadje, bijvoorbeeld een ananasblad.