
Pisang Yoghurt Cake
Pisang Yoghurt Cake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept 1
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Recept 2
350 g | Zeesan Banana | |
450 g | water | |
1.800 g | slagroom |
Decoratie
300 g | Paletta Mix NTR |
Vulling
750 g | Kapsel met Moscamix |

Werkwijze
Een plakje hardewener van 18 cm insmeren met Fruitful Raspberry Jam.Hierop een dun plakje kapsel leggen.
Plaats hierover de bavaroise-ring van 18 cm die ingesmeerd is met Muffinolie en poedersuiker.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor, doe hetzelfde met Zeesan Banana.
Deze twee bavaroises om en om in de ring scheppen, daarop een dun laagje kapsel, tremperen met banaantrempeer.
De ring afvullen met de bavaroises en glad afstrijken, koelen of vriezen.
Afwerking:
Op de bovenzijde een preval sprayer en met een sjabloon een golfmotief spuiten en een spiegel met Paletta Mix aanbrengen.
Decoratie aanbrengen van twee schijfjes banaan en een groen blaadje, bijvoorbeeld een ananasblad.
Uitkomst 12 pisang yoghurt cakes.