Recepten

Plaatcake Cranberry Kruimel

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

600 g   Jung Basis-Rühr
350 g   ei
350 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

100 g   Minuta VV
500 g   yoghurt

Vulling 2

500 g   Fruitful Cranberry HI

Afwerking

800 g   Kruimeldeeg met Minuta VV
Plaatcake Cranberry Kruimel

Werkwijze

De bakplaat van 60 x 20 cm (hoge randen) bekleden met hardewenerdeeg.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
  
Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over de plaat verdelen en gladstrijken.
Meng de yoghurt met de Minuta VV tot een gladde room.
De yoghurtroom diagonaal over het beslag spuiten.
Als tweede de Fruitful Cranberry HI kruislings op de yoghurtroom spuiten.
Overstrooien met kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het afkoelen afwerken met Mont Blanc en in gewenste grootte snijden.

Uitkomst 1 stuks