
Plaatcake Frambooskruimel met Genova
Plaatcake Frambooskruimel met Genova
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
2.000 g | Genova | |
800 g | water |
Vulling
100 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
100 g | Minuta VV | |
500 g | water |
Vulling 2
1.000 g | frambozen (diepvries) | |
25 g | Fiks |
Afwerking
800 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |

Werkwijze
De bakplaat van 60 x 40 cm (hoge randen) bekleden met hardewenerdeeg.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Draai Genova en water 5 minuten in de tweede versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Dit beslag op de moes verdelen en gladstrijken.
Meng het water met de Zeesan Curd/Yoghurt en de Minuta VV en spuit hiervan dopjes op het beslag.
Op het beslag Appelpoeder strooien om het vocht te binden.
De bevroren frambozen mengen met Fiks, op het beslag verdelen en een decoratie van kruimeldeeg aanbrengen.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 55 minuten.
Na het bakken en afkoelen de frambozenkruimelcake met Mont Blanc afpoederen en in de gewenste grootte snijden.