Recepten

Prokornbrood met Panomix Prokorn

Recept

5.000 g 50 % Panomix Prokorn * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
2.500 g 25 % gist
5.800 g 58 % water

* Panomix Prokorn bevat zout!

Decoratie

13 g 0.1 % Decor Boekweitgrutten
Prokornbrood met Panomix Prokorn

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goed vochtopname wat langer in de eerst versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Opmaken en decoreren met Decor Boekweitgrutten.
Narijs 60 minuten.
Drie maal in de lengte insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 38 minuten.

Uitkomst 40 stuks

Voor de diepvries 1 á 2 % Nordix Super toevoegen.