
Pumpkin Bites (vegan)
Pumpkin Bites (vegan)
Fonceerdeeg
650 g | Hardewenerdeeg met Banketmix PB |
Recept
650 g | Banketmix PB | |
8 g | Koekkruiden Orenta | |
490 g | sojamelk | |
195 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
1.000 g | Fruitful Pumpkin | |
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
60 g | gehakte pistachenoten |

Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 2 mm.Het hardewenerdeeg uitsteken met het rationeel banketframe.
Meng alle ingrediënten van recept gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag in het frame en strijk glad met afstrijker 4 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken afkoelen en de Fruitful Pumpkin aanbrengen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met gehakte pistachenoten.
Snijd in stukjes van 4 x 4 cm.
UItkomst 126 stuks