Recepten

Pumpkin Bites (vegan)

Fonceerdeeg

650 g   Hardewenerdeeg met Banketmix PB

Recept

650 g   Banketmix PB
8 g   Koekkruiden Orenta
490 g   sojamelk
195 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

1.000 g   Fruitful Pumpkin
150 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

60 g   gehakte pistachenoten
Pumpkin Bites (vegan)

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 2 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het rationeel banketframe.

Meng alle ingrediënten van recept gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag in het frame en strijk glad met afstrijker 4 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Na het bakken afkoelen en de Fruitful Pumpkin aanbrengen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met gehakte pistachenoten.

Snijd in stukjes van 4 x 4 cm.

UItkomst 126 stuks