
Rogge Rots
Rogge Rots
Recept
5.000 g | Roggopan 50 | ||
5.000 g | bloem | ||
400 g | gist | ||
200 g | bakkerszout | ||
5.600 g | water | ||
300 g | Gamma Extra |
Vulling
2.000 g | 2000 % | rozijnen | |
2.000 g | 2000 % | cranberries | |
2.000 g | 2000 % | noten |
Decoratie
560 g | Decor Sesamzaad (5 g per stuk) | ||
672 g | Zonnebloempitten (6 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 200 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opbollen.
Strijken en decoreren met een mengsel van Decor Sesamzaad en zonnebloempitten.
Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten en iets indrukken.
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken een kruis insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 112 stuks