![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Rogge Vruchtenbrood
Rogge Vruchtenbrood
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
1.000 g | 10 % | Maestro Vruchten |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Vulling
2.000 g | 20 % | noten | |
6.000 g | 60 % | rozijnen |
![Rogge Vruchtenbrood](https://www.zeelandia.nl/recepten/rogge-vruchtenbrood/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De noten 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de noten.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 450 gram.
Vormen in allinsonblikken met deksel.
Volgerezen afbakken.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 56 stuks.