Recepten

Rogge Vruchtenbrood

Recept

5.000 g 50 % Panomix Roggopan * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
700 g 7 % gist
5.500 g 55 % water
1.000 g 10 % Maestro Vruchten

* Panomix Roggopan bevat zout!

Vulling

2.000 g 20 % noten
6.000 g 60 % rozijnen
Rogge Vruchtenbrood

Werkwijze

De noten 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de noten.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 450 gram.
Vormen in allinsonblikken met deksel.
Volgerezen afbakken.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 56 stuks.