
Roompatésoesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Roompatésoesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Recept
600 g | Jello Totaal | |
900 g | water |
Vulling
200 g | Quichexpress | |
200 g | slagroom | |
300 g | water | |
500 g | boter | |
250 g | roompate | |
12 g | bouillonpoeder | |
5 g | bakkerszout | |
3 g | peper | |
3 g | gemalen nootmuskaat | |
2 g | maggi |
Decoratie
100 g | pecannoten |

Werkwijze
Met Jello Totaal en water (50°C) een beslag draaien.Kleine soesjes op de bakplaat spuiten.
Oventemperatuur 225°C.
Baktijd 18 minuten.
Eerst 5 minuten de schuif dicht, daarna open.
Voor de roompatécrème slagroom en water koken en mengen met de Quichexpress en in 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
Vervolgens boter, toevoegen en de roompaté en kruiden toevoegen, luchtig kloppen.
De soesjes vullen en garneren met de roompatécrème (ca. 10 gram in en 5 gram op het soesje, afhankelijk van de maat).
Als laatste het soesje decoreren met een pecannoot.
Uitkomst 100 soesjes, afhankelijk van de grootte.