Recepten

Rozijnen-Maisbroodje met Fiesta Panovite Mais

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais *
800 g 8 % gist
4.800 g 48 % water
1.500 g 15 % Korent Ambacht

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Vulling

10.000 g 100 % rozijnen

Decoratie

360 g   Decoratie-Mais
Rozijnen-Maisbroodje met Fiesta Panovite Mais

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat lenger in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en decoreren met Decoratie-Maïs.
Vrij dicht tegen elkaar op de plaat zetten.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Oventemperatuur rotatieoven 190°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 60 rozijnen- Maisbroodjes.