Recepten

Schnittbroodjes met Jung CombiMalz GOLD

Recept

10.000 g 100 % bloem
400 g 4 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.600 g 56 % water
300 g 3 % Jung Combimalz GOLD
Schnittbroodjes met Jung CombiMalz GOLD

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na een korte rust puntjes vormen
Puntjes even los laten komen en iets plat drukken
Met een scherp mesje in de lengte insnijden
Onderste boven laten rijzen.
Narijs 50 minuten.
Broodjes omdraaien en bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 286 Schnittbroodjes.