Recepten

Smashing Pumpkins

Fonceerdeeg

850 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Fruitful Apricot Jam

Recept 1

325 g   Verona
325 g   Fantasy Kruiden Cake
292 g   water
292 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.000 g   Fruitful Pumpkin

Afwerking

650 g   Paletta Spray Neutraal
350 g   Fruitful Pumpkin

Decoratie

115 g   gehakte pistachenoten
230 g   slagroom
240 g   gekonfijte pompoenstukjes
40 g   choco decor
Smashing Pumpkins

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Apricot Jam en plaats deze in het frame.

Meng alle ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag in het frame en strijk glad met afstrijker 3,5 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Na het bakken afkoelen en de vulling van Fruitful Pumpkin aanbrengen met afstrijker 2,5 cm

Invriezen.

Meng de Paletta Spray Neutraal (80°C) met de Fruitful Pumpkin en giet over de bevroren Fruitful Pumpkin.
Invriezen en bevroren lossen. Snijd de gebakjes in 5 x 5 cm.

Afwerken naar keuze, bijvoorbeeld met o.a. geconfijte pompoen, pistachestukjes, slagroom en klein stukje choco krul.

UItkomst 77 stuks