Recepten Recepten

Soep-Ster

Recept

5.000 g 50 % Zonnerond 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water
300 g 3 % Protea

* Zonnerond 50 MZ bevat zout!

Decoratie

800 g   Deco Zonnerond (20 g per stuk)
Soep-Ster

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Nogmaals opbollen en decoreren.
Indrukken met de taartverdeler (12 stuks).
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 40 stuks