
Soep-Ster
Soep-Ster
Recept
5.000 g | 50 % | Zonnerond 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorenmeel | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
300 g | 3 % | Protea |
* Zonnerond 50 MZ bevat zout!
Decoratie
800 g | Deco Zonnerond (20 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Nogmaals opbollen en decoreren.
Indrukken met de taartverdeler (12 stuks).
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 40 stuks