
Soeperman!
Soeperman!
Recept
500 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
500 g | 50 % | bloem | } |
20 g | 2 % | gist | |
450 g | 45 % | water | |
100 g | 10 % | boter |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Vulling
2.800 g | erwtensoep | ||
210 g | Quichexpress | ||
10 g | peper |
Decoratie
300 g | rookworst (5 g per stuk) |

Werkwijze
De vulling koud mengen.Van alle grondstoffen een koel deeg maken, niet te ver afkneden.
Deeg laten rusten in de koeling.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Plakjes uitsteken met een diameter van 10 cm (ca. 25 gram).
De alu-bakjes (doorsnede 8 cm) fonceren met een deegplakje.
Vullen met 50 gram aangemaakte vulling.
Decoreren met kleine blokjes rookworst.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 15 minuten.
Uitkomst 60 stuks
Variatie in vulling:
2600 g Bruine bonensoep
390 g Quichexpress
10 g peper
2600 gram Pompoensoep
390 gram Quichexpress
10 gram peper