Soeperman!
Soeperman!
Recept
500 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
500 g | 50 % | bloem | } |
20 g | 2 % | gist | |
450 g | 45 % | water | |
100 g | 10 % | boter |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Vulling
1.500 g | stevige erwtensoep | ||
110 g | Quichexpress | ||
5 g | peper |
Decoratie 1
100 g | lijnzaad | ||
100 g | Decor Sesamzaad |
Decoratie 2
260 g | rookworst (10 g per stuk) |
Werkwijze
De vulling koud mengen.Van alle grondstoffen een koel deeg vormen, niet te ver afkneden.
Deeg laten rusten in de koeling.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Plakjes uitsteken (ca. 60 gram) en de onderzijde decoreren met een mengsel van de decoratie.
Fonceer de vormen en vullen met 60 gram vulling.
Decoreren met kleine blokjes rookworst.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 15 minuten.
Uitkomst 26 stuks
Variatie in vulling:
1600 g stevige tomatensoep
500 g Quichexpress
5,5 g peper, decoreren met een plakje tomaat
1300 gram stevige pompoensoep
243 gram Quichexpress
5.4 gram peper
250 gram kokosmelk
1 lombok peper, 2 gesnipperde rode ui
Decoreren met pompoenpitten