Recepten Recepten

Strawberry Blondie

Recept

1.000 g   Fantasy Strawberry Cake
550 g   ei
500 g   Arabesque Blanc 29
250 g   poedersuiker
150 g   water
100 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

750 g   Arabesque Blanc 29
150 g   Fruitful Strawberry
150 g   aardbeienpuree
Strawberry Blondie

Werkwijze

Verwarm de Arabesque Blanc tot ca. 35°C
Meng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.

Om er zeker van te zijn dat de aardbeistukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat (60 x 40) met hoge randen met het beslag en strijk glad.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.

Meng voor de afwerking de gesmolten Arabesque Blanc met de verwarmde Fruitful Strawberry en aardbeienpuree.
Mengen tot een gladde massa. Bij voorkeur homogeniseren met een staafmixer.
Laat deze ganache een nacht besterven.
Klop de ganache even los en verdeel over de gebakken Strawberry Blondie.
Breng met een glaceermes een decoratie aan en snijd in de gewenste maat.

Uitkomst 54 stuks, gesneden in 6,5 x 6,5 cm.