Recepten

Strawberry Cheesecake Bites

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

500 g   roomkaas
300 g   Baked Cheesecake
250 g   ei
250 g   water
175 g   eiwit

Recept 2

500 g   Fantasy Strawberry Cake
175 g   ei
75 g   boter
125 g   water

Afwerking

300 g   Fudge Neutraal
200 g   Arabesque Noir 58
Strawberry Cheesecake Bites

Werkwijze

De kartonnen bakvorm plaatcake (38 x 28 cm) bekleden met het hardewenerdeeg.

Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg het ei, eiwit en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk het beslag op het hardewenerdeeg.

Draai vervolgens het Fantasy Strawberry Cake beslag aan.
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Gebruik zachte boter.
Om er zeker van te zijn dat de aardbeienstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst aan te krabben voor het uitscheppen.
Verdeel het cakebeslag voorzichtig over de cheesecake met een spuitzak.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 55 minuten, eventueel de laatste 15 minuten met de schuif open bakken.

Meng de Fudge Neutraal met de gesmolten Arabesque Noir 58 en breng deze aan op het afgekoelde product.

Snijden in gewenste maat.