
Strawberry Cheesecake Bites
Strawberry Cheesecake Bites
Bodem
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
500 g | roomkaas | |
300 g | Baked Cheesecake | |
250 g | ei | |
250 g | water | |
175 g | eiwit |
Recept 2
500 g | Fantasy Strawberry Cake | |
175 g | ei | |
75 g | boter | |
125 g | water |
Afwerking
300 g | Fudge Neutraal | |
200 g | Arabesque Noir 58 |

Werkwijze
De kartonnen bakvorm plaatcake (38 x 28 cm) bekleden met het hardewenerdeeg.Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg het ei, eiwit en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk het beslag op het hardewenerdeeg.
Draai vervolgens het Fantasy Strawberry Cake beslag aan.
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Gebruik zachte boter.
Om er zeker van te zijn dat de aardbeienstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst aan te krabben voor het uitscheppen.
Verdeel het cakebeslag voorzichtig over de cheesecake met een spuitzak.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 55 minuten, eventueel de laatste 15 minuten met de schuif open bakken.
Meng de Fudge Neutraal met de gesmolten Arabesque Noir 58 en breng deze aan op het afgekoelde product.
Snijden in gewenste maat.