Recepten Recepten

Suikerbrood met Parade Oliebol

Recept

10.000 g 100 % Parade Oliebol *
800 g 8 % gist
5.200 g 52 % water
200 g 2 % Gamma Extra
500 g 5 % Luctor

* Pan. Oliebol bevat zout!

Vulling

6.000 g 60 % suikernibs P5
50 g 0.5 % Kaneel Orenta
Suikerbrood met Parade Oliebol

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
De suikerchips doorwerken en als laatste de kaneel kort doordraaien.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde alu suikerbakjes leggen.
Narijs ca. 80 minuten.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 56 stuks