Recepten Recepten

Suikerbrood met Parade Oliebol DM

Recept

10.000 g 100 % Parade Oliebol DM *
300 g 3 % gist
5.200 g 52 % water
200 g 2 % Gamma Extra
500 g 5 % Luctor

* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!

Vulling

6.000 g 60 % suikernibs P5
50 g 0.5 % Kaneel Orenta
Suikerbrood met Parade Oliebol DM

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
De suikerchips doorwerken en als laatste de kaneel kort doordraaien.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde alu suikerbakjes leggen.
Narijs ca 80 minuten.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 55 stuks