Recepten

The Red Hot Bell Peppers

Fonceerdeeg

850 g   hardewenerdeeg cacao
300 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept 1

1.000 g   Verona
450 g   water
450 g   Muffinolie *
400 g   Fruitful R Bell Pepper

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

250 g   Zeesan Forest Fruit
300 g   water
1.250 g   slagroom

Afwerking

200 g   Paletta ColdJel
200 g   Fruitful R Bell Pepper
The Red Hot Bell Peppers

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 2,5 mm.
Het hardewenerdeeg cacao uitsteken met het rationeel banketframe.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Raspberry Jam en plaats deze in het frame.

Meng alle ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag op het hardewenerdeeg en strijk glad met afstrijker 3 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C
Baktijd 35-40 minuten.

Meng het water met de Zeesan Forest Fruit tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Deze vulling aanbrengen en afstrijken met afstrijker 1,5 cm.

Na verwerking altijd eerst in de koeling en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.

Meng de Paletta ColdJel met de Fruitful R Bell Pepper en strijk deze op de bavaroise.

Invriezen en bevroren lossen. Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)