
The Red Hot Bell Peppers (vegan)
The Red Hot Bell Peppers (vegan)
Fonceerdeeg
850 g | Hardewenerdeeg met Banketmix PB | |
20 g | Cacao | |
300 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept 1
1.000 g | Banketmix PB | |
700 g | sojamelk | |
300 g | Muffinolie * | |
400 g | Fruitful R Bell Pepper |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
250 g | Zeesan Neutral V | |
250 g | bosvruchtenpuree | |
250 g | Fruitful Blueberry | |
1.000 g | Rosette V-GO! |
Afwerking
200 g | Paletta ColdJel | |
200 g | Fruitful R Bell Pepper |

Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 2,5 mm.Het hardewenerdeeg cacao uitsteken met het rationeel banketframe.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C
Baktijd 12 minuten.
De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Raspberry Jam en plaats deze in het frame.
Meng alle ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag op het hardewenerdeeg en strijk glad met afstrijker 3 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C
Baktijd 35-40 minuten.
Meng de bosvruchtenpuree met de Zeesan Neutral V tot een gladde massa.
Spatel de Rosette V-GO! die voor 75% is opgeklopt met de Fruitful Blueberry erdoor.
Deze vulling aanbrengen en afstrijken met afstrijker 1,5 cm.
Meng de Paletta ColdJel met de Fruitful Red Bell Pepper en strijk deze op de bavaroise.
Invriezen, en bevroren lossen. Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)